Onderhoud luchtreinigers

U heeft een luchtreiniger aangeschaft en bent zeer tevreden met de schone en frisse lucht die u dagelijks inademt. Maar na verloop van tijd merkt u dat de luchtkwaliteit steeds minder wordt. Het lijkt wel of het apparaat zijn werk niet meer goed doet. Dat kan kloppen, want luchtreinigers, hoe onderhoudsvriendelijk ze ook zijn, hebben regelmatig onderhoud nodig om goed te kunnen blijven functioneren.

Door vervuiling en slijtage kan de werking van een luchtreiniger minder worden. Ook onoordeelkundig gebruik kan tot mindere resultaten leiden. Daarom is het verstandig om bij de aanschaf van een professionele luchtreiniger bij Van Oosten Advies een onderhoudscontract af te sluiten. Van Oosten Advies is  gespecialiseerd in het onderhouden van luchtreinigers en kan u tevens adviseren bij het optimaal gebruik van uw luchtreinigingssysteem.

Waarom onderhoud van uw luchtreiniger?

Een luchtreiniger is vaak continue in bedrijf en filtert ontelbare bacteriŽn, virussen, schimmels, pollen, rook, stof -en vuildeeltjes uit de lucht. Dan is het logisch dat de verschillende onderdelen van het apparaat na verloop van tijd verontreinigd raken. Een onderhoudsbeurt kan de volgende werkzaamheden bevatten:

          De werkzame elektrische onderdelen worden gereinigd
          De verzadigde filters worden schoongemaakt of vervangen,
          Elektroden worden opnieuw afgesteld,
          Coronabuizen worden gereinigd of vervangen

Waarom van Oosten?

Van Oosten Advies levert naast een breed scala aan professionele luchtreinigers, ook advies, service en onderhoud. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel en een goede garantie en service zijn vanzelfsprekend. Wij weten wat wij leveren, wij denken met u mee en verrichten daarom zelf het onderhoud.

 

Wilt u ook een onderhoudscontract sluiten? Neem dan contact op met Van Oosten

Bij een professionele luchtreiniger hoort professioneel onderhoud en advies!