Woning
   Kantoor
   Zorgsector
   Medische Sector
   Voedingsindustrie
   Horeca
   Autobedrijven
   Schoonmaakbedrijven
   Calamiteiten
 
 

Luchtreinigers voor woningen

Hoe is het gesteld met de luchtkwaliteit van uw woning? Wordt de lucht regelmatig ververst of is uw huis zo goed geÔsoleerd dat de ventilatie te wensen overlaat? Bij onzuivere lucht kunt u verschillende dingen doen: in de ongezonde lucht blijven zitten, een raam opendoen of een luchtreiniger aanschaffen.

Waarom een luchtreiniger?

Gemiddeld brengen wij Nederlanders 85% van ons leven binnenshuis door. In elke binnenruimte circuleren ontelbare stof Ėen vuildeeltjes, bacteriŽn, schimmels, en andere micro Ėorganismen, die de lucht verontreinigen. Daarnaast zijn er nog onaangename gassen en geuren door toiletbezoek, koken, bakken, huisdieren etc.

Deze verontreinigde lucht kan een negatieve invloed hebben op onze gezondheid en leiden tot bv slapeloosheid, irritatie, stress, migraine, misselijkheid en concentratieverlies. Het openzetten van een raam kan frisse lucht brengen, maar geeft tegelijk warmteverlies en brengt soms extra verontreiniging in de vorm van fijn stof met zich mee. Een luchtreiniger is dan de beste oplossing.

Welke luchtreiniger?

Voor woningen heeft van Oosten de volgende luchtreinigers:

          Silent Ionic Breezer, vrijstaande geruisloze luchtreiniger voor ruimten tot 80 m2
          Fresh Air Breezer, vrijstaande luchtreiniger met 3 standen voor ruimten tot 270 m2