Woning
   Kantoor
   Zorgsector
   Medische Sector
   Voedingsindustrie
   Horeca
   Autobedrijven
   Schoonmaakbedrijven
   Calamiteiten
 
 

Luchtreinigers voor de voedingsindustrie

Heeft u als ondernemer van een voedselverwerkend bedrijf voldoende aandacht voor de luchtkwaliteit in de ruimten waar het voedsel wordt bewerkt en opgeslagen? Een zuivere frisse lucht is niet alleen prettig om in te werken, maar voorkomt tevens bacteriŽle besmetting en vergroot de houdbaarheid van een product. Kies daarom voor een goede luchtreiniger.

Waarom een luchtreiniger?

In de voedingsindustrie wordt gewerkt met zowel dierlijke als plantaardige producten die sterk kunnen ruiken en aan bederf onderhevig zijn. De lucht in de verwerkingsruimten en opslagruimten kan dan al snel vervuild raken door allerlei micro-organismen, zoals bv de salmonella bacterie. Ook kan een bepaalde geur zo sterk blijven hangen dat andere producten die geur met zich mee gaan dragen.

Om de lucht in deze ruimten te zuiveren zijn er verschillende luchtreinigers op de markt. U kunt kiezen voor een systeem dat de micro-organismen en geurmoleculen in een gestaag tempo afbreekt, terwijl u aan het werk bent. U kunt ook of daarbij kiezen voor een systeem dat de ruimte in korte tijd een Ďopfrisbeurtí geeft.

Welke luchtreiniger?

Voor de voedingsindustrie heeft van Oosten de volgende luchtreinigers:

          Germazap, continue luchtreiniger voor behandelkamers en wachtruimtes tot 70 m3
          DuctWorX, continue luchtreiniger bij ventilatiesystemen.
          Ozon Blaster, een standbye luchtreiniger voor het opfrissen van ruimtes tot 270 m2.
          Biozone, standbye luchtreiniger bij calamiteiten voor ruimtes tot 730 m3