Woning
   Kantoor
   Zorgsector
   Medische Sector
   Voedingsindustrie
   Horeca
   Autobedrijven
   Schoonmaakbedrijven
   Calamiteiten
 
 

Luchtreinigers voor kantoren

Hoe is het gesteld met de luchtkwaliteit van uw kantoor? Wordt de lucht er regelmatig ververst of werkt u vaak in een muf ruikende benauwde omgeving, zodat u met hoofdpijn naar huis gaat? Soms kunt u een raam openzetten, maar vaak is dat geen optie. Dan is een luchtreiniger de beste oplossing.

Waarom een luchtreiniger?

In elk kantoor circuleren ontelbare stof–, vuil– en rookdeeltjes, bacteriën, virussen en andere micro –organismen, die de lucht verontreinigen. Daarnaast zijn er nog de onaangename gassen en geuren afkomstig van bv toiletten, rokersruimten, kopieermachines, productieprocessen en personen.

Deze verontreinigde lucht kan een negatieve invloed hebben op gezondheid en werkprestaties en leiden tot bv hoofdpijn, misselijkheid, concentratieverlies, irritatie en stress. Soms kan het openzetten van een raam tijdelijk wat frisse lucht brengen, maar meestal is die mogelijkheid er niet. Met een luchtreiniger kunt u dit probleem oplossen, zodat u in een gezonde en frisse werkomgeving tot maximale prestaties kunt komen.

Welke luchtreiniger?

Voor kantoorruimten biedt van Oosten de volgende luchtreinigers:

·          Silent Ionic Breezer, vrijstaande geruisloze luchtreiniger voor ruimten tot 80 m2
·          Fresh Air Breezer, vrijstaande luchtreiniger met 3 standen voor ruimten tot 270 m2
·          Smoke Buster, aan het plafond hangende luchtreiniger voor rookruimten