Woning
   Kantoor
   Zorgsector
   Medische Sector
   Voedingsindustrie
   Horeca
   Autobedrijven
   Schoonmaakbedrijven
   Calamiteiten
 
 

Luchtreinigers voor de horeca

Als horeca ondernemer zit u soms in een spagaat. Aan de ene kant verwachten uw gasten schone fris ruikende hotelkamers, restaurants en cafés. Aan de andere kant doen gasten er vaak weinig aan om uw ruimten na gebruik weer schoon en fris ruikend achter te laten. Met een professionele luchtreiniger kunt u dit probleem oplossen.

Waarom een luchtreiniger?

In elke binnenruimte circuleren ontelbare bacteriën, virussen, schimmels, pollen, stof –en vuildeeltjes die de lucht verontreinigen. Zeker in ruimten waar veel mensen bij elkaar zijn, zoals in de horeca, is dat het geval. In horeca -gelegenheden komt daar nog de rookvervuiling bij, die zich veelal concentreert in of in de nabije omgeving van een speciaal gecreëerde rokersruimte.

Om deze luchtverontreinigingen tegen te gaan zijn er verschillende luchtreinigingssystemen mogelijk. U kunt kiezen voor een continue systeem waarbij de geurmoleculen en micro-organismen worden afgebroken, terwijl de ruimte gebruikt wordt. U kunt ook kiezen voor een standbye luchtreiniger die ingezet kan worden als de lucht in een ruimte snel en grondig gereinigd moet worden. Voor rokersruimten zijn er speciale luchtreinigers.

Welke luchtreiniger?

Voor de horeca heeft van Oosten de volgende luchtreinigers:

·          Fresh Air Breezer, vrijstaande luchtreiniger met 3 standen voor ruimten tot 270 m2
·          Smoke Buster, aan het plafond hangende luchtreiniger voor rookruimten
·          Ozon Blaster, een standbye luchtreiniger voor het opfrissen van ruimtes tot 270 m2 

 

Vraag ook naar onze speciale Horeca – oplossingen