Luchtreinigers voor de horeca
Als horeca ondernemer zit u soms in een spagaat. Aan de ene
kant verwachten uw gasten schone fris ruikende hotelkamers,
restaurants en cafés. Aan de andere kant doen gasten er vaak
weinig aan om uw ruimten na gebruik weer schoon en fris
ruikend achter te laten. Met een professionele luchtreiniger
kunt u dit probleem oplossen.
Waarom een luchtreiniger?
In elke binnenruimte circuleren ontelbare
bacteriën, virussen, schimmels, pollen, stof –en vuildeeltjes
die de lucht verontreinigen. Zeker in ruimten waar veel mensen
bij elkaar zijn, zoals in de horeca, is dat het geval. In
horeca -gelegenheden komt daar nog de rookvervuiling bij, die
zich veelal concentreert in of in de nabije omgeving van een
speciaal gecreëerde rokersruimte.
Om deze luchtverontreinigingen tegen te
gaan zijn er verschillende luchtreinigingssystemen mogelijk. U
kunt kiezen voor een continue systeem waarbij de geurmoleculen
en micro-organismen worden afgebroken, terwijl de ruimte
gebruikt wordt. U kunt ook kiezen voor een standbye
luchtreiniger die ingezet kan worden als de lucht in een
ruimte snel en grondig gereinigd moet worden. Voor
rokersruimten zijn er speciale luchtreinigers.
Welke luchtreiniger?
Voor de horeca heeft van Oosten de
volgende luchtreinigers:
·
Fresh
Air Breezer,
vrijstaande luchtreiniger met 3 standen voor ruimten tot 270
m2
·
Smoke
Buster,
aan het plafond hangende luchtreiniger voor rookruimten
·
Ozon Blaster, een standbye luchtreiniger voor het
opfrissen van ruimtes tot 270 m2
Vraag ook naar onze speciale Horeca – oplossingen
|