Luchtreinigers voor de voedingsindustrie
Heeft u als ondernemer van een voedselverwerkend bedrijf
voldoende aandacht voor de luchtkwaliteit in de ruimten waar
het voedsel wordt bewerkt en opgeslagen? Een zuivere frisse
lucht is niet alleen prettig om in te werken, maar voorkomt
tevens bacteriële besmetting en vergroot de houdbaarheid van
een product. Kies daarom voor een goede luchtreiniger.
Waarom een luchtreiniger?
In de voedingsindustrie wordt gewerkt met
zowel dierlijke als plantaardige producten die sterk kunnen
ruiken en aan bederf onderhevig zijn. De lucht in de
verwerkingsruimten en opslagruimten kan dan al snel vervuild
raken door allerlei micro-organismen, zoals bv de salmonella
bacterie. Ook kan een bepaalde geur zo sterk blijven hangen
dat andere producten die geur met zich mee gaan dragen.
Om de lucht in deze ruimten te zuiveren
zijn er verschillende luchtreinigers op de markt. U kunt
kiezen voor een systeem dat de micro-organismen en
geurmoleculen in een gestaag tempo afbreekt, terwijl u aan het
werk bent. U kunt ook of daarbij kiezen voor een systeem dat
de ruimte in korte tijd een ‘opfrisbeurt’ geeft.
Welke luchtreiniger?
Voor de voedingsindustrie heeft van Oosten
de volgende luchtreinigers:
·
Germazap, continue luchtreiniger voor
behandelkamers en wachtruimtes tot 70 m3
·
DuctWorX, continue luchtreiniger bij
ventilatiesystemen.
·
Ozon Blaster, een standbye luchtreiniger voor het
opfrissen van ruimtes tot 270 m2.
·
Biozone,
standbye luchtreiniger bij calamiteiten
voor ruimtes tot 730 m3
|